Zes maanden gratis Apple Music met de iPhone 11, exclusief bij Vodafone! - Vodafone.nl

6 maanden gratis Apple Music

Dat klinkt als muziek in je oren! Nu exclusief bij Vodafone in combinatie met de iPhone 11 pro, iPhone 11 Pro Max en de iPhone 11.

iPhone 11 Vodafone logo

Apple Music

Apple Music is de ultieme streaming ervaring. Ontdek nieuwe muziek die speciaal voor jou is gekozen. Luister naar wereldwijde hitlijsten en ontdek waar je vrienden naar luisteren. Allemaal via Vodafone. Zo kun je Apple Music gemakkelijk aan- en uitzetten. Daarnaast ontvang je alles overzichtelijk op één factuur. Zo luister je altijd en overal muziek met Vodafone.

Apple Music met AirPods

Nu 6 maanden gratis Apple Music bij de aankoop van de nieuwe iPhone. Exclusief bij Vodafone.

Hoe werkt het?

iPhone 11 Vodafone logo

1. Koop vanaf 13 september een iPhone 11 in combinatie met een Vodafone abonnement

iPhone 11 SMS

2. Je krijgt van ons een SMS wanneer jouw Apple Music cadeau klaar staat!

Apple Music

3. Klik op de link in de SMS en activeer je Apple Music cadeau

Apple Music koptelefoon

4. Gelukt! Je ontvangt een bevestigings-SMS. Klik op de link in deze SMS en koppel je Apple ID en geniet van Apple Music!

Apple Music Watch

Geen iPhone 11, wel Apple Music? Probeer 3 maanden gratis uit

Sluit je als nieuwe particuliere klant een abonnement bij Vodafone zonder de nieuwe iPhone? Dan kun je gebruik maken van 3 maanden gratis Apple Music. De aansluiting werkt hetzelfde en na deze 3 maanden bepaal jij zelf of je door wilt gaan met het abonnement. Apple Music is namelijk ook te gebruiken op Android!

* Alleen voor nieuwe abonnees. Na afloop van de proefperiode wordt het abonnement automatisch verlengd.

Macbook Pro en iPhone
Zes maanden gratis Apple Music met de iPhone 11, exclusief bij Vodafone! - Vodafone.nl

Raak altijd de juiste snaar.

50 miljoen songs zonder reclame streamen

Je favoriete nummers downloaden en offline afspelen

Exclusieve en originele content ontvangen

Luister op al je devices

Vodafone Forum

Vragen over Apple Music?

Op het Vodafone Forum kun je met andere klanten en Vodafone-medewerkers chatten over Apple Music.

FAQ

Apple Music is een muziekdienst waarmee je voor een vast bedrag per maand muziek kunt luisteren zonder reclame. Apple Music helpt je muziek te vinden, sorteren en delen met vrienden. 
Je krijgt een individueel Apple Music-abonnement. Hiermee kun je op één apparaat tegelijk Apple Music gebruiken. De eerste maanden zijn gratis. Hierna betaal je €9,99 per maand. Maandelijks opzegbaar.

Apple Music is via Mac, iOS, PC en Android te gebruiken. 

Je krijgt 6 maanden Apple Music Individual cadeau als je als particulier tussen 13 september en 3 december 2019 de nieuwste iPhone in combinatie met een particulier Vodafone-abonnement afsluit. Het gaat om de abonnementen Start M, Start L, Start XL, Red Essential, Red en Red Together. Deze actie geldt voor nieuwe klanten en Vodafoneklanten die hun contract verlengen.

Zodra we de 6 maanden Apple Music promotie voor je hebben klaarstaan ontvang je van ons een sms met een link naar de Vodafone content portal:

1. Ga naar de content portal en log in met je mobiele telefoonnummer. De content portal kun je ook heel makkelijk vinden via de My Vodafone App. 
2. Selecteer het Apple Music aanbod, accepteer de voorwaarden en klik op 'Activeer Apple Music'. 
3. Zodra het activeren is gelukt, ontvang je een bevestiging-sms met een link om de Apple Music app te openen en je Apple ID te koppelen. Hierna kun je direct van Apple Music genieten.

Heb je 2 weken na aankoop van je iPhone nog geen sms met activatielink ontvangen? Neem dan een kijkje op offers.vodafone.com/nl en log in met je mobiele nummer. Staat het aanbod voor 6 maanden gratis Apple Music hier niet tussen, neem dan even contact op met onze klantenservice.

Activeren van je cadeau kan t/m 31 augustus 2020.

Na 6 maanden loopt het Apple- Music-abonnement automatisch door. Je gaat dan maandelijks € 9,99 betalen voor Apple Music via je Vodafone-rekening. Opzeggen kan iedere maand, ook tijdens de gratis maanden.

Ja, dat kan! Heb je al een betaald Apple Music-abonnement via Apple zelf? Dan krijg je tijdens het activeren van je 6 maanden via Vodafone een melding om je betaalde abonnement te stoppen. Let op: als je dit niet stopzet, dan blijf je hiervoor doorbetalen aan Apple. Heb je een Apple Music-abonnement via Vodafone? Dan worden de 6 maanden gratis automatisch opgeteld bij je lopende abonnement. 

De 6 maanden gratis Apple Music is voor Vodafone klanten die de nieuwste iPhone kopen in combinatie met een particulier Vodafone abonnement. De drie maanden gratis Apple Music promotie is voor alle
andere klanten die een particulier Vodafone abonnement hebben. Dit is een doorlopende promotie, hier zit geen einddatum aan verbonden. 

Je kunt je Apple Music-abonnement via Vodafone aan- en uitzetten op offers.vodafone.com/nl

Alle voorwaarden zijn terug te vinden in de bij de volledige actievoorwaarden (PDF).

Kijk dan op support.apple.com